Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continúa navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació fent click 'aquí'.

Català Castellano English

Robot Academy és un projecte educatiu de formació tècnica aplicada a la Robòtica. El nostre objectiu és fomentar la Tecnologia a través de l'utilització de plataformes obertes, aprofitament de recursos, DIY i de compartir els coneixements amb els altres. La nostra filosofia i mètode d'ensenyament es basa en donar als alumnes els fonaments necessaris perquè puguin desenvolupar les seves idees fins a convertir-les en projectes. La Recerca, el Desenvolupament i la Innovació són la nostra passió i invitem a tots els que sentiu aquesta curiositat per entendre com funcionen les coses que formeu part de la nostra escola.

A la web trobareu diferents recursos disponibles sota llicència de documentació lliure.

Recorda que tots els exercicis que portis a terme a nivell particular són sota la teva responsabilitat, un error en la transcripció o en la interpretació dels apunts pot causar danys materials i personals dels que no ens fem responsables. Si continues navegant i accedint a la informació estàs d'acord i acceptes els termes de la llicència.