RobotAcademy.catCatalà | Español | English
- Sistema Educatiu Reglat (website): Recursos i Suport per la Formació de ESO i Batxillerat. Benvinguts al sXIX.
- Mrs. Robotein (sobre mi)

1. Sistema educatiu reglat

Què necessito aprendre? IA · Mates · Física · Electrònica · Mecànica · Informàtica

Tot sovint conec estudiants que no saben cap a on orientar la seva formació per diversos motius. Alguns perquè no saben on trobar la informació, d'altres perquè hi ha tanta informació que no saben per on començar i altres que directament no saben què els agrada...
La Robòtica és el resultat d'aplicar els coneixements de moltes especialitats diferents, per tant, cadascú ha de descobrir quines habilitats té i encaixar-les amb una especialitat com Física, Mecànica, Electrònica, Electricitat, Matemàtiques, Programació, Intel·ligència Artificial, etzètera.

Si em pregunteu, jo ho estudiaria tot!! Però com que els humans tenim limitacions de temps, d'edat i de responsabilitats (hipoteques que pagar, fills que educar, casa que mantenir, menjar que comprar, blablabla) en el seu dia vaig decidir ser autodidacta. El que jo faig és estudiar els plans d'estudis i veure què necessito aprendre per avançar en la meva investigació.

Però si sou joves e inquietes a continuació us deixo enllaços dels plans d'estudis corresponents i els llocs on els podeu cursar:

Següent >>


Tots els drets reservats, Barcelona de 2021.