Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continúa navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació fent click 'aquí'.
Usuari
Clau
Presentació de Robot Academy
"El veritable progrés és aquell que posa la Tecnologia a l'abast de tothom. " Henry Ford
Català Castellano English

Què és Robot Academy?

Robot Academy és una escola amb caràcter innovador dedicada a l'ensenyament de la Robòtica. L'escola és un local presencial de 60m2 on s'imparteixen cursos específics de Robòtica i de les seves àrees d'estudi com Fonaments en Electrònica, Disseny de circuits impressos, Programació de microcontroladors i en llenguatge d'alt Nivell. Per completar la formació oferim altres activitats com Casals, Tallers, Organització de concursos de robots i també assessorament.

L'escola fundada al 2013 té la seu oficial a Barcelona i és dirigida per la seva creadora Núria González: "Vaig crear aquesta escola per tots aquells que disfruten creant aparells i experimentant per donar resposta a les seves preguntes. Als 9 anys, jo ja tenia clar que volia ser inventora i construir robots. Per què no obrir un centre on altres puguin resoldre les seves inquietuds tecnològiques!"

Actualment som l'única escola que ofereix totes les possibilitats per desenvolupar els teus projectes en un únic lloc presencial perquè els nostres alumnes tinguin totes les necessitats i ajudes cobertes. Tota la documentació, tutorials i guies, així com la presentació i organització dels cursos són únics i específics del nostre centre, només per estudiants matriculats.


Qui sóm?

Robot Academy és una escola modesta dirigida per enginyers. El nostre objectiu és esdevindre un dels centres de referència en l'àmbit tecnològic especialitzat en Robòtica aplicada al servei dels humans. Els diners que obtenim amb la formació financem la nostra recerca. Des que vam obrir al 2013, estudiants de TR, de PFC, Professors de Tecnologia, Jubilats, Professionals a l'atur i més de 500 persones s'han format al nostre centre.

Què fem?

Oferim una àmplia varietat de serveis amb l'objectiu que els nostres clients tinguin totes les necessitats cobertes, des de l'assessorament sobre formació, cursos personalitzats, recerca, projectes per empreses, suport a treballs de recerca per estudiants de ESO, Batxillerat i Universitaris, competicions i activitats a altres centres. Impartim cursos específics de Robòtica de tres nivells de dificultat diferents adaptats a partir dels 10 anys d'edat. Els cursos estan agrupats segons edat i nivell. Al propi centre i de manera anual, organitzem concursos de robots en els que es pot participar fins a 4 categories diferents on hi poden participar tant els alumnes matriculats o no matriculats amb robots creats al centre o bé fets a casa. És una manera de motivar i fomentar els treballs en equip i l'esperit de millora amb l'objectiu de crear un robot de competició.

Contacta amb nosaltres

Pots contactar amb nosaltres per telèfon, per correu electrònic i de manera presencial.

Per venir a conèixe'ns recomanem que concertis una visita, ja que en hores de classe no s'atenen consultes.

Dades de contacte:
  • Direcció: c/ Galileu 141, Baixos 08028 Barcelona (A 5 min. de PLaça de Sants L1, L5. Autobus 50,D20)
  • Telèfon: +34 608 681 534 // 93 141 51 70
  • Correu electrònic: info@robotacademy.cat
  • Horari: Consultar