Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continúa navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació fent click 'aquí'.

Usuari
Clau
Català Castellano English
Informació sobre els cursos de Robòtica
Intel·ligència Artificial I(N3)
En aquest curs es realitza un robot articulat en forma de Braç Industrial amb materials diversos, fusta, plàstic 3D i ferreteria variada. Aquest braç articulat se li dotarà d'un sistema de Visió Artificial i de Reconeixement de imatges. L'objectiu és mostrar-li al robot un objecte i que el busqui entre un grup d'objectes. En aquest nivell es planteja el curs en forma de Projecte Tècnic seguint tots els procediments estàndards i documentació. L'alumne aprendrà Programació orientada a Objectes, Python i Algorítmica avançada.

Format anual
El curs complet dividit en tres trimestres que van del Setembre al Juny, segueixen el calendari de vacances oficial. Aquest curs es pot realitzar en varies modalitats depenent del nombre d'inscrits i del seu perfil. El programa bàsic es distribueix en una càrrega de tres trimestres de 20 hores lectives. Les sessions setmanals són de 90 minuts, les quinzenals de 180 minuts. Els calendaris es publiquen durant l'Agost i principis de Setembre abans de l'inici de curs. Recordeu que és necessari realitzar preinscripció amb antelació per reservar la plaça.

Format Intensiu en Blocs de 12 hores
El format intensiu es distribueix en 4 sessions de 3 hores que s'imparteixen durant un mes. Cada bloc de 12 hores contempla una part del temari que intenta comprimir les hores lectives del curs anual en paquets simplificats de 12hores. Els calendaris i les properes convocatòries les trobareu a continuació:

 • Intel Artificial Part-I: Construcció d'un Braç Industrial
 • Intel Artificial Part-II: Aprenent Python i OpenCV pel reconeixement de imatges
 • Intel Artificial Part-III: Muntatge del Sistema Artificial i implementació de la Visió per computador
 • Modalitat Presencial, ONLINE o personalitzat
  La modalitat presencial implica que l'alumne vingui a l'escola a desenvolupar l'activitat. La classe està formada per un mínim de 6 alumnes i un màxim de 10. Sempre s'intenta que el nivell dels participants de cada grup sigui similar per poder portar un ritme homogeni d'aprenentatge. El material que es necessita per realitzar les classes el subministrem nosaltres, si l'alumne vol quedar-se'l ho ha de indicar en el moment de la matrícula (per qüestions d'stock). El curs es programa segons calendari en unes hores determinades, si un alumne no assisteix a una classe pot demanar de recuperar-la de manera puntual acordant un dia amb el professor/a.
  La modalitat ONLINE és desenvolupada de manera No presencial per l'alumne i pot demanar 2hores d'atenció amb el pofessor/a per videoconferència per cada bloc matriculat. Cada curs es divideix en tres parts que es realitzen de manera independent. A cada alumne se li assigna un professor/a amb el que es comunicarà per correu i la Intranet de l'escola sense límit de consultes. Un cop matriculat al curs l'alumne rep les claus d'accés amb les que pot entrar a la Intranet i accedir tota la documentació. El material que es necessita per realitzar els exercicis i el muntatge és opcional, si l'alumne disposa de material propi pot utilitzar-lo. En cas que no disposi del material i vulgui adquirir-lo pot demanar-ho en el moment de fer la matrícula, o bé, a través de la llista de materials que trobaràs en el tutorial anar a la botiga i encarregar-lo.

  Material necessari
  En tots els nostres cursos es necessiten una sèrie de materials per poder realitzar les pràctiques. A continuació trobareu la llista del material necessari per aquest curs:

  Preu i forma de pagament
  El preu de les activitats es descriuen a continuació. Tots els cursos programats es paguen per adelantat, deixant una paga del 15% alhora de la reserva de la plaça. Existeix un nombre mínim de participants de 4 alumnes. Si no arribem a aquest nombre l'escola es reserva el dret de cancel·lar l'activitat retornant l'import de la reserva avançat. En el moment de la preinscripció es fa signar un acord sobre les normes de funcionament de l'escola i de comportament que de no complir-se poden ser motiu d'expulsió de l'alumne sense dret al retorn dels diners. Els diners de la reserva no es retornaran en cap cas.

 • Format anual presencial: 450€ (es pot pagar mensualment o trimestralment)
 • Format intensiu presencial(per bloc de 12hores): 72€
 • Format ONLINE (per trimestre): 60€
 • Material: 100€ Kit ARMBOT (El preu del material és el subministrat per RobotAcademy. Tot el material subministrat ja ve preparat en forma de kit, la fusta ve tallada i perforada, els sensors cablejats. No obstant, l'alumne és lliure d'adquirir el material a altres distribuïdors sota la seva responsabilitat. A la llista del material fes click al damunt per accedir al videotutorial del muntatge.)