Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continúa navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació fent click 'aquí'.

Usuari
Clau
Català Castellano English
Informació sobre els cursos de Robòtica
Laboratori d'un MAKER (N2)
La filosofia MAKER consisteix en que un sol sigui autodidacta i pugui construir qualsevol cosa que necessiti. Aquest curs té un focus molt pràctic amb l'objectiu que l'alumne desenvolupi les habilitats tècniques suficients per crear els seus propis projectes i obrir la visió del món de l'enginyer i la passió dels treballs DIY. En el curs s'aprèn a soldar, a utilitzar eines de ferreteria diverses, a buscar fonts fiables de recursos i documentació, a aplicar els coneixements de mecànica per construir una impressora 3D, a interpretar plans i seguir esquemes. S'aprèn a programar una aplicació amb l'AppInventor a través de la qual podem comunicar-nos amb un dispositiu amb tecnologia Bluetooth. L'objectiu final és construir un robot de categoria soccer que controlarem des del mòbil amb la app que dissenyarem. El robot podrà parar i controlar una bola i també disparar-la.

Format anual
El curs complet dividit en tres trimestres que van del Setembre al Juny, segueixen el calendari de vacances oficial. Aquest curs es pot realitzar en varies modalitats depenent del nombre d'inscrits i del seu perfil. El programa bàsic es distribueix en una càrrega de tres trimestres de 20 hores lectives. Les sessions setmanals són de 90 minuts, les quinzenals de 180 minuts. Els calendaris es publiquen durant l'Agost i principis de Setembre abans de l'inici de curs. Recordeu que és necessari realitzar preinscripció amb antelació per reservar la plaça.

Format Intensiu en Blocs de 12 hores
El format intensiu es distribueix en 6 sessions de 2 hores que s'imparteixen durant un mes i mig. Cada bloc de 12 hores contempla una part del temari que intenta comprimir les hores lectives del curs anual en paquets simplificats de 12hores. Els calendaris i les properes convocatòries les trobareu a la pàgina de benvinguda:

 • Laboratori Part-I: Construcció d'una Impressora 3D
 • Laboratori Part-II: Aprenent a soldar circuits electrònics, Disseny de PCB
 • Laboratori Part-III: Construcció d'un robot de SOCCER controlat des d'aplicació mòbil per Bluetooth
 • Modalitat Presencial, ONLINE o personalitzat
  La modalitat presencial implica que l'alumne vingui a l'escola a desenvolupar l'activitat. La classe està formada per un mínim de 6 alumnes i un màxim de 10. Sempre s'intenta que el nivell dels participants de cada grup sigui similar per poder portar un ritme homogeni d'aprenentatge. El material que es necessita per realitzar les classes el subministrem nosaltres, si l'alumne vol quedar-se'l ho ha de indicar en el moment de la matrícula (per qüestions d'stock). El curs es programa segons calendari en unes hores determinades, si un alumne no assisteix a una classe pot demanar de recuperar-la de manera puntual acordant un dia amb el professor/a.
  La modalitat ONLINE és desenvolupada de manera No presencial per l'alumne i pot demanar 2hores d'atenció amb el pofessor/a per videoconferència per cada bloc matriculat. Cada curs es divideix en tres parts que es realitzen de manera independent. A cada alumne se li assigna un professor/a amb el que es comunicarà per correu i la Intranet de l'escola sense límit de consultes. Un cop matriculat al curs l'alumne rep les claus d'accés amb les que pot entrar a la Intranet i accedir tota la documentació. El material que es necessita per realitzar els exercicis i el muntatge és opcional, si l'alumne disposa de material propi pot utilitzar-lo. En cas que no disposi del material i vulgui adquirir-lo pot demanar-ho en el moment de fer la matrícula, o bé, a través de la llista de materials que trobaràs en el tutorial anar a la botiga i encarregar-lo.

  Material necessari
  En tots els nostres cursos es necessiten una sèrie de materials per poder realitzar les pràctiques. A continuació trobareu la llista del material necessari per aquest curs:

  • Kit impressora 3D RAPrint
  • Kit Soccerbot

  Preu i forma de pagament
  El preu de les activitats es descriuen a continuació. Tots els cursos programats es paguen per adelantat, deixant una paga del 15% alhora de la reserva de la plaça. Existeix un nombre mínim de participants de 4 alumnes. Si no arribem a aquest nombre l'escola es reserva el dret de cancel·lar l'activitat retornant l'import de la reserva avançat. En el moment de la preinscripció es fa signar un acord sobre les normes de funcionament de l'escola i de comportament que de no complir-se poden ser motiu d'expulsió de l'alumne sense dret al retorn dels diners. Els diners de la reserva no es retornaran en cap cas.

 • Material: Consultar (El preu del material és el subministrat per RobotAcademy. Tot el material subministrat ja ve preparat en forma de kit, la fusta ve tallada i perforada, els sensors cablejats. No obstant, l'alumne és lliure d'adquirir el material a altres distribuïdors sota la seva responsabilitat. A la llista del material fes click al damunt per accedir al videotutorial del muntatge.)