Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continúa navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació fent click 'aquí'.

Usuari
Clau
Català Castellano English
Informació per la Matrícula
'El veritable progrés és aquell que posa la Tecnologia a l'abast de tothom.' Henry Ford

Funcionament de l'escola
Robot Academy és una acadèmia privada d'atenció personalitzada amb departament de Recerca propi. El nostre objectiu és formar als alumnes que participen a la nostra escola, motivar-los i guiar-los en la seva carrera professional. Tanmateix com a centre de Recerca donem servei a centres, empreses i particulars que vulguin desenvolupar projectes i en necessitin suport tècnic.
L'escola manté les mateixes bases dels col·legis, així com els calendaris escolar similars. El curs acadèmic comença al Setembre i acaba al Juny, durant l'any oferim diferents tipus de formació:

 • Cursos anuals de 90 minuts per setmana, també en format quinzenal
 • Cursos intensius en blocs 12 hores impartits en 6 setmanes
 • Tallers intensius que es porten a terme en èpoques de vacances de Nadal, Setmana Santa i Estiu
 • Modalitat presencial i ONLINE
 • A més, oferim diferents serveis personalitzats com l'aula robòtica, que es tracta de desenvolupar la formació a altres centres, biblioteques, empreseses...

  Normes de comportament
  A l'escola es treballa amb altres alumnes amb els que hem de compartir l'espai i els recursos, per això hi ha una sèrie de normes de comportament que tots hem de respectar pel bon funcionament de les classes.

  1. Està prohibit qualsevol actitud violenta, ja sigui verbal o física. No es permet utilitzar vocabulari vulgar o llenguatge ofensiu. Qualsevol actitud que pugui causar malestar general serà motiu d'expulsió de l'escola sense dret al retorn dels diners de l'activitat contractada o servei.
  2. El material és de l'escola per l'ús comú. No es pot emportar cap material ni recurs sense l'autorització signada per la Direcció de Robot Academy. Intenteu evitar les bromes que puguin donar lloc a confusions o malinterpretacions.
  3. Totes les eines i recursos utilitzats s'han d'utilitzar sota la supervisió del professor/a, si s'espatlla o ocasiona algun dany material serà l'alumne o tutor (en cas de menors d'edat) el responsable d'abonar l'import de la reparació o substitució del component danyat.
  4. L'escola disposa de punt Wifi gratuit a disposició dels alumnes. Les connexions a Internet i la Wifi de l'escola només es poden utilitzar per l'aprofitament de les classes. Està prohibit utilitzar la connexió per jugar a jocs o descarregar aplicacions que no tinguin a veure amb el desenvolupament de l'activitat dirigida.
  5. No es poden connectar pendrive ni altra dispositiu als ordinadors sense l'autorització del professor/a.
  6. Als tallers d'electrònica es realitzen muntatges de circuits, no es poden connectar les bateries sense la supervisió del professor/a. Les eines del taller només es poden utilitzar sota la supervisió del professor/a. Robot Academy no es farà responsable dels danys físics o materials que es puguin ocasionar si no se segueixen les indicacions dels professors.
  7. En cas de malaltia, es recomana no assistir a la classe donat que es pot recuperar més endavant i així evitarem el contagi amb la resta del grup. Si l'alumne presenta febre o algun símptoma pel que no pugui exercir l'activitat es contactarà amb els seus pares en cas de menor o es trucarà al 112 en cas d'un d'adult. Robot Academy no pot subministrar cap medicament ni realitzar el tractament a cap alumne. Els pares dels alumnes han d'estar pendents del telèfon durant el temps de duració de l'activitat.
  8. Si pel motiu que sigui un alumne no vol continuar fins el final d'una activitat pot fer-ho sempre respectant als alumnes que hi volen participar.
  9. Per a la realització d'una activitat qualsevol és necessari com a mínim el 40% dels alumnes. En cas que no s'arribi el centre es reserva el dret de canviar el dia per tal d'aconseguir el màxim d'assistència. Penseu que les classes són formació continuada, per poder mantenir el ritme del temari és necessari que hi hagi aquest mínim de participació.

  Preinscripció, Cancel·lació
  Tots els cursos i activitats funcionen amb preinscripció. La preinscripció és obligatòria per cada activitat que es realitzi, en cas de menors d'edat són els pares o tutors, els responsables de l'alumne i seran necessàries les dades d'un dels progenitors o tutors:

 • Nom i Cognoms
 • NIF
 • Direcció
 • Telèfon de contacte
 • Email
 • Còpia del DNI per davant i darrere

 • Per fer la preinscripció s'ha d'omplir el formulari i entregar-lo signat a l'escola dins dels terminis establerts. Una vegada realitzada la preinscripció es disposa d'una setmana per fer la reserva de l'activitat abonant un 15% de l'import. A partit d'aquest moment, la plaça queda reservada fins un màxim de 2 setmanes abans de l'inici de l'activitat, moment en el que s'ha d'abonar la resta de l'import per endavant.
  Si no s'abona l'import en aquesta data, l'escola contactarà amb vosaltres per comprovar que no hi hagi hagut algun error o confusió. En cas que no es pugui contactar amb el/la interessat/da o que no s'aboni la resta de l'import, la plaça queda lliure a disposició de l'escola sense possibilitat del retorn dels diners ni de que aquests es puguin reaprofitar més endavant com a mode de reserva per altres activitats.
  Per realitzar una activitat s'ha d'arribar a un nombre mínim d'inscrits (que dependrà de l'activitat, consulteu-ho). Si no s'arriba a aquest mínim o bé l'activitat no es pot impartir per algun motiu, es retornaran els diners que s'hagin avançat per la reserva. L'escola es reserva els drets de cancel·lació i/o rectificació si l'activitat no es pot desenvolupar com s'espera.

  Modes de pagament
  Les activitats que s'abonen per avançat es poden pagar en efectiu a l'escola o per transferència bancària en el número que us apareixerà al formulari de preinscripció. No es pot pagar amb targeta ni es fan domiciliacions.

  Horaris, Visites concertades
  Els horaris de les activitats s'indiquen al formulari de preinscripció. No s'atendrà a ningú que no hagi demanat visita concertada prèviament ni en hores de classe. Penseu que el nostre centre està en continu moviment, per tant, si veniu sense haver confirmat la visita no us podem garantir que us poguem atendre.

  Al calendari general veureu quins dies hi ha classe, quins són festius i quan hi ha classes quinzenals, substitucions o torns del professorat, etz.

 • Calendari del curs 2018/19