Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continúa navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació fent click 'aquí'.

Usuari
Clau
Català Castellano English
Què fem a Robot Academy?
'El veritable progrés és aquell que posa la Tecnologia a l'abast de tothom.' Henry Ford

Robot Academy és una acadèmia privada fundada al 2013 per la seva directora, Núria González. Després de treballar 15 anys en el món de la recerca per tercers va decidir donar vida al seu somni de la infància: "Construir un centre en el que tots aquells que comparteixin la nostra il·lusió per la Ciència i la Tecnologia tinguin els recursos necessaris per aprendre i desenvlupar els seus projectes."

La filosofia
La nostra filosofia es basa en fomentar les plataformes obertes per assolir els objectius, compartir els coneixements amb els companys i la visió del món des de la perspectiva de l'Enginyeria. Què necessites per convertir-te en un gran enginyer/a? Quins estudis són més adients? Quines oportunitats pots esperar del món laboral? Intentem donar orientació a tots els estudiants basant-nos en els 15 anys d'experiència que tenim en el sector.

La metodologia d'estudi
És un fet curiós que quan els alumnes ens coneixen es pensen que tenim un "dò" per la Tecnologia o que som més intel·ligents o que el nostre nivell de formació és molt alt. És cert que ens motiva la passió i que tenim estudis, però el que també és cert és que els coneixements s'aprenen amb temps, dedicació i esforç.

Actualment el món de la Robòtica en l'àmbit educatiu ha tingut un fort creixement i s'han creat moltes escoles en les que s'intenta motivar als alumnes a través de jocs i plataformes o marques comercials. La Tecnologia no és un camp "trivial" i no tothom té les aptituds i l'actitud necessària per dedicar-s'hi. Un fet tant senzill com"prendre notes" del que s'explica a classe per poder trobar les respostes a casa i recordar allò que hem estudiat o intentar aplicar-ho en un projecte personal, sembla que resulta un esforç gegant per la majoria d'alumnes, independentment del nivell d'estudis.

La nostra metodologia d'estudi intenta explicar als alumnes la importància no solament del fet de prendre notes del que s'explica, sino de ser ordenats, nets i de que no serveix de res prendre apunts que ningú els entèn! També és necessari dedicar a casa un temps per assimilar el que es va treballant, fer els deures (si hi ha) i de intentar aplicar els coneixements. Sovint fem paral·lelisme amb el que els alumnes aprenen al seu institut a matemàtiques o física en els exercicis i projectes que anem treballant.

Requeriments, coneixements previs: Perfil de l'estudiant
El món de l'Enginyeria funciona perque les persones que hi treballen estan motivades i els apassiona allò que fan. Ens hi podem estar hores i hores i el temps passa volant!! Més que els estudis o coneixements d'una persona és més important les ganes que hi posa, l'esforç i la dedicació venen sols quan t'apassiona un tema. Per això l'únic requeriment per poder entrar a Robot Academy és la motivació de l'estudiant.

Activitats i Serveis

  • Cursos i tallers
  • Formació presencial i no presencial, Modalitat ONLINE i videoconferència
  • Formació per Professors de Tecnologia
  • Formació personalitzada (cursos particulars)
  • Suport a projectes d'estudis: TDR, PFC
  • Servei de consultoria per empreses i departament de R+D+I
  • Realització d'activitats a centres cívics, biblioteques, ajuntaments, escoles i centres privats
  • Competicions
  • Si no trobes el que estàs buscant, contacta amb nosaltres i envia'ns els teus dubtes.