ESTEM ACTUALITZANT ELS CONTINGUTS. EN BREU PODREU ACCEDIR A TOTS ELS APARTATS. DISCULPEU LES MOLÈSTIES. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continúa navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació fent click 'aquí'.

Robot Academy 3.0
Professorat Estudiant Ajuda
català | español | english

Robot Academy va néixer el 2013 a Barcelona amb seu presencial al barri de Sants-LesCorts. La idea del centre era poder donar una formació i coneixements tècnics a perfils molt diversos basant la robòtica com a eix vehicular dels cursos.

Programació, Electrònica, Física, fomentant la cultura i filosofia MAKER poc a poc ens vam obrir camí en un sector en aquells moments primerenc.

El centre posava a disposició dels alumnes tots els materials necessaris així com recursos, maquinària i espai per esdevindre un lloc on gent de qualsevol edat i perfil, pugués dur a terme els seus projectes i aprendre, aprendre i aprendre. Motivació dels alumnes amb la participació de jornades festives en format de competició on posar a prova i intercanviar les seves curiositats amb tots aquells que tenim la Ciència i la Tecnologia al cor.

Robot Academy també col·laborava amb projectes de recerca a empreses i particulars fins que vam voler donar un pas més enllà i homologar els cursos.

Malauradament en aquell moment va arribar el coronavirus i vam haver d' aturar el procés i buscar altres maneres de continuar amb el nostre somni i seguir fomentant la ciència, la tecnologia adaptant-nos a la nova situació.

Des del 2013 fins aquell moment han sigut molts i moltes les que han passat pel nostre centre. Gràcies a vosaltres avui RA és una nova revolució en l' aprenentatge tecnològic i nois, noies, professors i professores de ESO, Batxillerat i FP disposen d un nou suport digital que és Robot Academy.

La nostra filosofia

Aquesta hera digital moltes vegades es vincula amb lutilització de tecnologies per poder desenvolupar classes formatives i tot sovint sembla que si no es disposa daquests recursos la qualitat de lensenyament es veu repercutit.

Nosaltres creiem que avui no podem fer les mateixes classes que fa 20 anys per diversos motius. Lambient i lentorn dels nostres fills i filles no té res a veure amb el que nosaltres vam viure. Els valors emocionals són els mateixos però lestimulació per laprenentatge és molt subjectiu. Avui en dia som conscients de les diferències que ens fan únics i especials a cadascún de nosaltres, i precisament aquestes diferències és el que fa que una única manera magistral d'ensenyar no sigui suficient.

Els nostres cursos i metodologia estan enfocats a fer més eficient l'aprenentatge dels nostres alumnes, atenent aquesta diversitat amb nous materials, activitats i exercicis. El nostre exemple són metodologies que s'apliquen avui en dia a escoles d'èlit, amb el mateix temps l'aprenentatge és de millor qualitat.

Tots els drets reservats, Barcelona de 2020.